Cine suntem

Novare Grup Achiziții a fost creat în 2014, la inițiativa unui mic număr de hotelieri, în dorința lor de a avea o reprezentare profesională în relațiile lor cu furnizorii.

Astăzi, Grupul deservește sute de unități turistice din întreaga țară.

Ceea ce oferim membrilor noștri este un pachet de servicii complexe, bazate pe principiul achizițiilor combinate. Acestea sunt realizate în numele tuturor membrilor noștri, rezultatul imediat fiind o reducere a prețurilor pentru bunurile și serviciile dorite. Astfel, fiecare membru al Novare Grup Achiziții economisește rapid importante sume de bani.

Prin aderarea la Novare Grup Achiziții,  organizația Dvs. se va plasa într-o poziție financiară mai puternică fiind astfel capabilă de a obține și menține prețuri scăzute cu toți furnizorii. Experiența comercială a echipei noastre și statisticile din domeniu demonstrează că o reducere a costurilor de achiziție cu 10% este echivalentă cu o creștere a profitului net cu 25%. Acest randament crescut este motorul principal al dezvoltării noastre și al membrilor noștri.

 

Împreună suntem, intr-adevăr, puternici!

Misiune

Misiunea noastră este de a promova procese și practici moderne în domeniul achizițiilor din industria turistică, de a creea o rețea de alianțe strategice pe termen lung, atât între Membrii noștri cât și între Membrii și Furnizorii grupului.Scopul acestei alianțe este de a combina puterea de cumpărare a unitaților turistice, de a reduce și elimina activitățile fără valoare adaugată din procesul de achiziții, în vederea obținerii de produse și servicii specifice industriei în condiții mai avantajoase pentru toate părțile implicate.

Viziune

Romănia dispune de un potențial extraordinar în domeniul turismului. Industria turistică poate și trebuie să devină o industrie de varf în Romănia.

Ce facem

În ultimii ani, având în vedere concurența tot mai acerbă de pe piață, cele mai multe companii și-au dat seama că, pentru a avea succes, ele trebuie să se concentreze pe activitatea lor de bază. Membrii Grupului Novare pot acum să se concentreze pe activitatile tipice industriei, alocând mai puțin timp procesului de aprovizionare.

 

Achizițiile sunt punctul nostru forte.

Concept

Novare Grup Achiziții este construit în jurul conceptului de maximizare a avantajelor în orice tip de achiziție din domeniul industriei ospitaliere din România. Prețuri mai bune, produse și servicii de înaltă calitate, reprezentare juridică și consultanță profesională, randamentul achizițiilor și asigurarea economiilor sunt doar câteva dintre avantajele menționate în secțiunea Novare Grup Achiziții. Experiența comercială a echipei Novare Grup Achiziții este pusă în folosul membrilor și garantează:

– Maximizarea valorii și a economiilor
– Know-how în găsirea rapidă de economii suplimentare
– Cunoștințe vaste ale pieței și furnizorilor

Maximizarea valorii și a economiilor

‘know-how’-ul necesar pentru găsirea rapidă de economii suplimentare

Multe companii nu au timpul necesar pentru a-și evalua cheltuielile sau pentru a investi în toate etapele care sunt necesare pentru a optimiza valoarea pentru banii plătiți.

Noi investim timp și bani în: analiza și studiul de piață, analiza procesului de achiziție, evaluarea furnizorilor, etc.

Cunoștințe vaste ale pieței și furnizorilor

Deținem o cunoaștere aprofundată a diferitelor industrii conexe, a furnizorilor cheie, a capacității și potențialului lor.

Aceste puncte sunt un motiv in plus pentru a va alatura Grupului Novare.

Noi luăm în serios procesul Dvs. de aprovizionare.

Ce vă oferim

Novare Grup Achiziții aduce împreună produsul și serviciul potrivit pentru a satisface nevoile individuale ale membrilor săi.Vă oferim ajutorul în 5 domenii cheie.
1. Aspecte legale
2. Programul de parteneriat achiziții:

– Produse pentru modernizare și renovare
– Alimente și băuturi
– Echipamente
– Consumabile
– Cadouri corporative
– Servicii
3. Consolidarea facturilor și a plăților
4. Consultanță
5. Gestiunea stocurilor

1. Aspecte legale

Novare Grup Achiziții vine în sprijinul dezvoltarii cadrului legal în care își desfășoară activitatea membri și furnizorii Grupului, prin semnarea de contracte care definesc în mod clar obligațiile și îndatoririle părților.

2. Programul de parteneriat achiziții

Grupul nostru a identificat, selectat, evaluat si contractat cei mai buni furnizori de: produse pentru modernizare si renovare, echipamente, consumabile, alimente si bauturi, alte bunuri si servicii. Membrii nostri au posibilitatea exclusiva de a profita de preturi reduse prin programul nostru de parteneriat. Novare Grup Achiziții negociază prețuri în numele tuturor membrilor, permițându-le să beneficieze de reducerile generate de volum. Echipa noastră de achiziții gestionează aceste reduceri prin actualizări regulate ale prețurilor.

3. Consolidarea facturilor și a plăților

Indiferent de numărul de comenzi emise către furnizorii grupului, acest serviciu oferă membrilor posibilitatea de a plăti toate facturile scadente printr-o singură tranzacție efectuată săptămânal.

Avantajele acestui serviciu sunt urmatoarele:
– numar redus de operații contabile
– număr redus de facturi
– număr redus de tranzacții bancare
– grad ridicat de monitorizare a plăților
– control ridicat al cheltuielilor

4. Consultanță

Achizitiile sunt în mod incontestabil punctul nostru forte, dar în același timp ne uităm la toate modurile posibile pentru îmbunătățirea performanței Dvs. pe termen lung. De aceea, în parteneriat cu alte companii, vă oferim posibilitatea de a beneficia de un serviciu complet de consultanță. Fie că sunteți în căutarea unui nou design, fie că doriți sa treceți de la iluminatul incandescent la un iluminat ‘verde’ (cu led-uri), cu costuri reduse, sau pur și simplu sunteți pe punctul de a instala o rețea de internet Wi-Fi, o noua mochetă sau o cabină de duș, partenerii Grupului Novare va ofera consultanța de care aveți nevoie.

5. Gestiunea stocurilor

Acest serviciu oferă soluții complexe pentru gestionarea stocurilor:

– verificarea instantă a stocurilor
– stabilirea nivelelor minime și maxime de stoc
– automatizarea comenzilor pentru complectarea stocurilor